top of page

Proč vzduchotěsná AcuPro okna?


Znáte už populární řadu našich oken ACU PRO? O zvukotěsná okna evidujeme stále větší zájem, ať už do soukromých bytů nebo komerčních prostor. Není divu, jejich přidaná hodnota je bez nadsázky obrovská. Vždyť přímo zlepšují kvalitu života! Věděli jste, že hluk v osobním obytném prostoru škodí zdraví? Je to dokázáno.


Uveďme alespoň několik příkladů, kdy se rozhodně vyplatí pořídit si zvukotěsná okna AcuPro. Bydlíte na rušné ulici velkoměsta, poblíž průmyslové haly, letiště, dálnice, anebo vás už nebaví mít dokonalý přehled o jízdním řádu železnice, protože nedaleko vašeho bytu pravidelně projíždí vlak? A v neposlední řadě, máte rádi soukromí? Vsadíme se, že ano, kdo by také neměl, že?


Akustickou izolací však benefity řady AcuPro nekončí, nýbrž začínají. V případě oken s certifikací certifikací Energy Star®, uzpůsobených tak, aby nepropouštěla hluk dovnitř ani ven, zároveň nedochází ani k tepelným ztrátám, což vede k úspoře na energiích.


Možná si říkáte, že to zní všechno skvěle, ale taková okna jsou zbytečně drahá. Možná u konkurence, ale nikoli u nás. Pokud vás zaujala řada zvukotěsných oken AcuPro, kombinující vlastnosti vysoce odolných profilů z PVC-U a high-tech aktivního izolačního zasklení, máme pro vás skvělou zprávu. Díky efektivně nastaveným obchodním vztahům vám je v prémiové kvalitě, na které si v DAW zakládáme, můžeme nabídnout za ceny, které vás mile překvapí!

Náš svět je stále hlučnější, proto vám nabízíme možnost nechat hluk tam, kam patří. Venku.


Pro více informací jděte na www.acuprowindows.com nebo nás neváhejte rovnou kontaktovat.


bottom of page