top of page

Z jakého materiálu vybrat okna?

Zákazníci se nás na začátku často ptají, který materiál oken zvolit. Co myslíte? Vyplatí se vám více investice do oken z plastu, nebo hliníku?

Odpověď na tuto otázku je samozřejmě individuální, nicméně zkušenosti a statistiky nám jasně sdělují, že ve většině případů vítězí okna vyrobená z vysoce kvalitního PVC-U, anebo inteligentní kombinace obou materiálů v podobě jedinečné produktové řady AluClip. Hliníková okna našim zákazníkům doporučujeme spíše pro opravdu velké rozměry prosklených ploch nebo na základě konkrétních architektonických plánů a požadavků.

Ale i pro projekty, kdy je prioritou strukturální statika s ohledem na parametry budovy, do které budou okna instalována, pro vás máme více sofistikované řešení než samotný hliník. Jedná se o nejnovější generaci oken AluClip, chytře kombinující výhody hliníku a PVC-U. Výrobní technologie si bere to nejlepší z obou materiálů s využitím na těch správných místech. Hliníkový panel na vnější straně vám dává volnou ruku ve výběru barevného provedení. Vnitřní plastové profily jsou zase zárukou optimální tepelné izolace, s ní spojené vysoké energetické účinnosti a v neposlední řadě nenáročné údržby. Tím se dostáváme k dlouhé řadě výhod našich prémiových plastových oken, která jsou cenově dostupná a nabízejí univerzální využití pro rodinné domy i komerční objekty. Kvalita je pak předurčuje k dlouhé životnosti a nesmíme zapomenout ani na maximální úroveň zabezpečení. Navíc jsou dostupná v celé řadě designových a funkčních variant, takže si u nás určitě vyberete, ať jsou vaše plány a nároky velké nebo malé.


Na materiály, ze kterých jsou vyrobena AppYours okna, se můžete stoprocentně spolehnout! Technické detaily najdete na www.okna.appyours.cz nebo nás neváhejte rovnou kontaktovat.


bottom of page